Persbericht Roetfilterservice.net

Visser Autoelectra & Diesel Service lanceren de website www.roetfilterservice.net . Roetfilters raken verzadigd met as door het aantal gereden kilometers, gebruik of door technische motor problemen. De roetfilter dient in principe te worden vernieuwd. Visser heeft zich al geruime tijd gespecialiseerd in het reinigen van roetfilters. Met de “Flashcleaner” reinigen we de roetfilters in tegengestelde richting van de doorstroming en verwijderen het as/roet uit het filter. Reinigen is het alternatief voor nieuw origineel wellicht duur filter. Als eerste vind er een visuele inspectie van het roetfilter plaats aan buiten-en binnenkant, meten we de doorstroming (airflow) voor-en achteraf en ontvangt de klant een rapport met de testresultaten. Met de Flashcleaner reinigen we milieu vriendelijk, realiseren we goede resultaten, het originele roetfilter blijft behouden en tegen een scherp tarief. Men kan erop wachten, dit afhankelijk van de soort van vervuiling en beschikbare capaciteit.

Op de website treffen bezoekers veel informatie over het reinigen van roetfilters. Visser focust zich op de B2B markt. Bedrijven kunnen online eenvoudig een roetfilter aanmelden. Een consument gaat naar een Roetfilter Expert die Visser speciaal heeft getraind en over de juiste kennis beschikt. Zijn er dan nog problemen dan ondersteund Visser. Op basis van onze kennis, ruime ervaring met diesel techniek en het reinigen van roetfilters kunnen we klanten voorzien van een goed advies en oplossing.

Rene Visser: Het is onze ambitie om het reinigen van roetfilters door heel Nederland aan te bieden. De markt is groot genoeg als je kijkt naar het aantal auto’s, landbouw machines, industrie en maritieme sector. We bieden met de Flash cleaner kwaliteit in het reinigen van roetfilters. Het moet allemaal snel heden ten dage vandaar de naam Roetfilterservice.net. Het opzetten van een partner netwerk is een mogelijkheid om hieraan invulling aan te geven.

Voor meer informatie, bel ons: 073 624 04 00 of mail: info@roetfilterservice.net

Over Visser Auto Electra & Diesel Service
Visser is onderneming met ruim 20 jaar ervaring op het gebied van voertuigdiagnose en diesel techniek. Wij werken voor autobedrijven, reparatie werkplaatsen, fleetowners, leasemaatschappijen en particulieren. Wij zijn “Erkend Diesel Filter Reconditionering Specialist” van de Groen Gedaan.