Klanten vertellen – Netwerk uitbreiding

Klanten vertellen – Netwerk uitbreiding

In deze nieuwsbrief vertellen twee klanten eigen ervaringen met het reinigen van roetfilters en breiden we ons netwerk uit naar Twente en België.

BMW en Mini specialist van Dijk Automobielen.  
Bij het uitvoeren van onderhoud checken we altijd de verzadigingsgraad van het roetfilter. Door preventief klanten te informeren en het roetfilter te reinigen voorkomen we storingen veroorzaakt als gevolg van het doorrijden met een vol roetfilter.

We zijn tevreden over de goede service en snelheid. Gereinigde roetfilters geven geen problemen dus prima oplossing, milieu vriendelijk en financieel ook interessant. Vaak vertelt de klant dat de auto beter rijdt naar een roetfilter reiniging.

Joop Sanders van Dijk Automobielen

MKG Koeriers
MKG Koeriers voert zelf het onderhoud uit aan het wagenpark, de meeste roetfilters die we laten reinigen zijn verzadigd door gereden kilometers.  Preventief reinigen is ons advies even uitlezen bij onderhoud en inplannen. Chauffeurs merken zelfs dat de auto zuiniger is en meer vermogen heeft.

Het werkt eenvoudig en snel online roetfilter aanmelden, afgeven en dezelfde dag of dag erna een belletje dat de roetfilter klaar is. Het roetfilter kan er weer 150.000 tegen aan. Wij zijn zeer tevreden en bespaard ons kosten.

MKG Koeriers

Roetfilterservice groeit:
We zijn nu ook aktief in België. Difitec in Haaltert en IDE Service in Pittem hebben zich aangesloten als Roetfilter specialisten.

Ook in Nederland breiden we ons netwerk uit en sluit Oude Hendriksman Techniek aan. Vanuit Almelo dus nu ook aktief in de regio Twente.