Roetfilterservice.net breidt uit met 2 reinigingsspecialisten

Persbericht, ’s-Hertogenbosch juni 2021

Roetfilterservice breidt uit met 2 reinigingsspecialisten

Na de lancering van het Roetfilterservice.net het platform met informatie over het reinigen van roetfilters breidt wederom uit. Bleijlevens Motoren en Techniek in Margraten en Koning Technisch Bedrijf in Meppel hebben zich gespecialiseerd in het reinigen van roetfilters en sluiten aan.

Met de zeven roetfilter specialisten in Nederland en twee roetfilter specialisten in België begint het gewenste het netwerk vorm te krijgen. Hiermee breiden we onze ambitie uit om het reinigen van roetfilters voor autobedrijven, agrarische en industrie sector door heel de Benelux aan te bieden.

We leveren en staan voor kwaliteit met de Flash cleaner voor het reinigen roetfilters. Gezamenlijk hebben we inmiddels ruim 6.000 roetfilters gereinigd.

Meer informatie vindt u op www.roetfilterservice.net
Bel: 073 624 04 00 of mail info@roetfilterservice.net

Over Roetfilterservice.net

Roetfilterservice.net is een samenwerking van (diesel) specialisten met als doel om de branche en consument te voorzien van informatie en mogelijkheden te bieden om roetfilters op een juiste wijze reinigen. Dit met behoud van een correcte werking, milieu vriendelijk en gunstige prijsstelling.
Roetfilterservice.net biedt een oplossing voor het reinigen van het originele OEM roetfilter ten opzichte van vervanging.